Sinds dinsdag 1 juli draait de grootbeeldfilm South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs’ in het Omniversum in Den Haag. Van een kritisch testpubliek in Omniversum kreeg de film een 8.3; het hoogste cijfer ooit. De film speelt zich af in de wateren rond West-Papoea, dat met meer dan tweeduizend diersoorten ’s werelds meest diverse ecosysteem onder water vormt. South Pacific is een positieve film over het belang van leven in balans met de oceaan.

Op woensdag 26 november aanstaande presenteert het Omniversum in samenwerking met o.a. de SDSP een interactieve avond rondom deze bijzondere film. Bezoekers maken kennis met de adembenemende schoonheid van de wateren van West Papoea, sprekers vertellen over het leven in en de bevolking van West Papoea en muzikanten nemen de bezoekers met zang en dans mee naar de South Pacific.

Tijdens het South Pacific cultureel event op woensdag 26 november geniet je van de film South Pacific met prachtige beelden van Raja Ampat, West Papoea, krijg je een inspirerende lezing van Talia (vrijwilliger Stichting Duurzame Samenleving Papua-Barat) en is er vrolijke muziek en (muziek)workshops door Mambesak, uit West Papoea.

Toegangskaarten kosten € 12,50 p.p. en zijn te koop via de website van het Omniversum. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor mooie projecten in West Papoea.

Programma

18.30 uur – Ontvangst
19.00 uur – Interactief programma (deel 1)
19.15 uur – Film South Pacific
20.00 uur – Interactief programma (deel 2)
21.30 uur – Einde

 

Details

Datum: woensdag 26 november
Locatie: Omniversum, President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag
Tijdstip: 18.30 – 21.30 uur
Spreker: Talia Tuny, vrijwilliger SDSP
Muziek & workshops: Mambesak uit West Papoea
Entree: € 12,50 (film inclusief additioneel programma)
Duur: 180 minuten
Kaartverkoop via: Omniversum

Kijk hier voor de officiële trailer van South Pacific.

Recente berichten

Aftrap voedselbos Villanova

Aftrap voedselbos Villanova

OP het terrein van SMK Villanova in Manokwari, realiseert de SDSP i.s.m. The Tree Party en RVO Nederland een voedselbos van 3 hectare. Het doel is de school te versterken in zijn eigen voedselvoorziening onder het motto ‘ieder kind elke dag een stuk vers fruit’.

Lees meer
In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer