Wally & Trudy

Wally & Trudy Bemannen van verkoop- en informatiestands | werving donateurs | hand- en spandiensten   In het dagelijks leven is Wally werkzaam als MilieuSteward bij de Milieudienst van de Gemeente Groningen. Als vrijwilliger voor de SDSP helpt hij waar mogelijk door zijn handen – letterlijk – uit de mouwen te steken, donateurs te zoeken […]

Wally & Trudy

Bemannen van verkoop- en informatiestands | werving donateurs | hand- en spandiensten

 

Wally & Trudy VKIn het dagelijks leven is Wally werkzaam als MilieuSteward bij de Milieudienst van de Gemeente Groningen.
Als vrijwilliger voor de SDSP helpt hij waar mogelijk door zijn handen – letterlijk – uit de mouwen te steken, donateurs te zoeken en door – vaak samen met Trudy – SDSP stands te bemannen op diverse plaatsen in het land. Ook is Wally betrokken bij de werkgroep Afvalverwerking.

Trudy is in het dagelijks leven oppasmoeder en is degene die je vaak op SDSP stands ziet staan met het prachtige handwerk en de handgemaakte sieraden van de vrouwengroep uit Senopi. De opbrengst uit verkoop van deze produkten komt ten goede aan de culturele SDSP projecten in West-Papoea.