SDSP werkt aan nieuwe uitstraling

j

4 jul, 2014

SDSP is op zoek naar een nieuwe uitstraling. Vorig jaar voerde Esmée al een trendonderzoek uit dat als houvast dient voor verdere stappen in die zoektocht. De werkgroep communicatie staat klaar om met haar bevindingen aan de slag te gaan!

Logo, foto’s en teksten

Afgelopen maandag kwam de werkgroep voor de tweede keer dit jaar samen. Eline, Sanne en Eefje hebben besproken hoe we eerder gemaakte stappen verder uit kunnen werken. Dit heeft geleid tot een concrete actielijst. Er wordt gewerkt aan het logo, foto’s en teksten voor op merchandise worden geselecteerd en een fotoshoot met een test-shirt staat in de planning. Langzaam maar zeker werken we naar de nieuwe uitstraling toe.

Papoeaanse gezegdes gezocht

Ook uw en jouw hulp kunnen we gebruiken. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mooie gezegdes en spreekwoorden die in Papoea gebruikt worden. Laat ons via Facebook weten welke spreuken je kent! Ben je benieuwd wat de uitkomst van het werk van de werkgroep zal zijn? Hou dan deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor updates!

Recente berichten

Papoea Solidariteitsdag 2022

Papoea Solidariteitsdag 2022

Deze Papoea Solidariteitsdag zijn Papoeavrouwen aan het woord. Zij vertellen over de impact van de vernietiging van hun bossen op hun levens en dat van hun gezin. Daarnaast bekijken we het probleem van ontbossing op provinciaal en internationaal niveau. En we kijken naar het directe verband tussen milieuvernietiging en klimaatverandering als oorzaak van structureel geweld tegen Papoeavrouwen.

Lees meer
Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Kom meer te weten over Papoea en laat je meenemen in het aangrijpende levensverhaal van Corry Ap. Een papoeadame die trouwde met de ‘Bob Marley’ van Papoea, met hem een gezin stichtte, maar uiteindelijk haar man in de gevangenis moest achterlaten en met hun jonge kinderen het land moest ontvluchten. Een verhaal over liefde achter tralies en een bijzonder lied..

Lees meer