SDSP werkt aan nieuwe uitstraling

j

4 jul, 2014

SDSP is op zoek naar een nieuwe uitstraling. Vorig jaar voerde Esmée al een trendonderzoek uit dat als houvast dient voor verdere stappen in die zoektocht. De werkgroep communicatie staat klaar om met haar bevindingen aan de slag te gaan!

Logo, foto’s en teksten

Afgelopen maandag kwam de werkgroep voor de tweede keer dit jaar samen. Eline, Sanne en Eefje hebben besproken hoe we eerder gemaakte stappen verder uit kunnen werken. Dit heeft geleid tot een concrete actielijst. Er wordt gewerkt aan het logo, foto’s en teksten voor op merchandise worden geselecteerd en een fotoshoot met een test-shirt staat in de planning. Langzaam maar zeker werken we naar de nieuwe uitstraling toe.

Papoeaanse gezegdes gezocht

Ook uw en jouw hulp kunnen we gebruiken. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mooie gezegdes en spreekwoorden die in Papoea gebruikt worden. Laat ons via Facebook weten welke spreuken je kent! Ben je benieuwd wat de uitkomst van het werk van de werkgroep zal zijn? Hou dan deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor updates!

Recente berichten

Update vanuit Sawinggrai

Update vanuit Sawinggrai

In Sawinggrai, Raja Ampat, wordt er onverminderd hard gewerkt aan het voedselbos. Een zomer update van onze partners terplaatse.

Lees meer