SDSP werkt aan nieuwe uitstraling

j

4 jul, 2014

SDSP is op zoek naar een nieuwe uitstraling. Vorig jaar voerde Esmée al een trendonderzoek uit dat als houvast dient voor verdere stappen in die zoektocht. De werkgroep communicatie staat klaar om met haar bevindingen aan de slag te gaan!

Logo, foto’s en teksten

Afgelopen maandag kwam de werkgroep voor de tweede keer dit jaar samen. Eline, Sanne en Eefje hebben besproken hoe we eerder gemaakte stappen verder uit kunnen werken. Dit heeft geleid tot een concrete actielijst. Er wordt gewerkt aan het logo, foto’s en teksten voor op merchandise worden geselecteerd en een fotoshoot met een test-shirt staat in de planning. Langzaam maar zeker werken we naar de nieuwe uitstraling toe.

Papoeaanse gezegdes gezocht

Ook uw en jouw hulp kunnen we gebruiken. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mooie gezegdes en spreekwoorden die in Papoea gebruikt worden. Laat ons via Facebook weten welke spreuken je kent! Ben je benieuwd wat de uitkomst van het werk van de werkgroep zal zijn? Hou dan deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor updates!

Recente berichten

Aftrap voedselbos Villanova

Aftrap voedselbos Villanova

OP het terrein van SMK Villanova in Manokwari, realiseert de SDSP i.s.m. The Tree Party en RVO Nederland een voedselbos van 3 hectare. Het doel is de school te versterken in zijn eigen voedselvoorziening onder het motto ‘ieder kind elke dag een stuk vers fruit’.

Lees meer
In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer