Opening SDSP kantoor & galerie

j

27 mei, 2013

Opening van SDSP kantoor & galerie

Op 25 mei 2013 organiseerden we weer de jaarlijkse SDSP Vrijwilligersdag.

Nadat zowel het bestuur als de werkgroep Gezondheidszorg in de ochtend al had vergaderd en de vrijwilligers rond 13.30 uur kwamen binnendruppelen, was daar het moment dat het nieuwe deel van ons kantoor / onze gallery officieel geopend kon gaan worden door Wouter en Leo.

Aan Leo de eer om als eerste de nieuwe ruimte te betreden: a small step for Leo, but a giant step for the SDSP…

Na de ooh’s en aah’s bij het bewonderen van de nieuwe ruimte, was het tijd voor een update door Wouter en Ellis: wat heeft de SDSP allemaal gedaan het laatste jaar? Waar zijn we nu mee bezig? En wat gaan we nog doen?

We hebben verteld over de voortgang in West-Papoea en over nieuw projectvoorstellen die ons vanuit daar bereiken via diverse kanalan. We lieten zien hoe ver we al zijn met onze vernieuwde website die op korte termijn live gaat. We hebben verteld over de kunstuitleen die we momenteel aan het opzetten zijn. En we hebben laten zien hoe al onze activiteiten nu eigenlijk met elkaar samenhangen.

Na de pauze was het woord aan Sabrina Naouri van Bite the lemon

  • Naamsbekendheid voor de SDSP
  • Werven van fondsen
  • Versterken van de communicatie

De uitkomsten van deze sessie waren verrassend en creatief en worden uitgewerkt in een soort Social Media kalender die we gaan gebruiken om onze inzet op Social Media zo effectief mogelijk te vergroten.

Na gedane arbeid was het goed rusten en bijpraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Met dank aan alle vrijwilligers die deze dag mede tot een succes hebben gemaakt!

Het was een zeer geslaagde dag, dus graag: tot volgend jaar!

Recente berichten

Update vanuit Sawinggrai

Update vanuit Sawinggrai

In Sawinggrai, Raja Ampat, wordt er onverminderd hard gewerkt aan het voedselbos. Een zomer update van onze partners terplaatse.

Lees meer