Opening SDSP kantoor & galerie

j

27 mei, 2013

Opening van SDSP kantoor & galerie

Op 25 mei 2013 organiseerden we weer de jaarlijkse SDSP Vrijwilligersdag.

Nadat zowel het bestuur als de werkgroep Gezondheidszorg in de ochtend al had vergaderd en de vrijwilligers rond 13.30 uur kwamen binnendruppelen, was daar het moment dat het nieuwe deel van ons kantoor / onze gallery officieel geopend kon gaan worden door Wouter en Leo.

Aan Leo de eer om als eerste de nieuwe ruimte te betreden: a small step for Leo, but a giant step for the SDSP…

Na de ooh’s en aah’s bij het bewonderen van de nieuwe ruimte, was het tijd voor een update door Wouter en Ellis: wat heeft de SDSP allemaal gedaan het laatste jaar? Waar zijn we nu mee bezig? En wat gaan we nog doen?

We hebben verteld over de voortgang in West-Papoea en over nieuw projectvoorstellen die ons vanuit daar bereiken via diverse kanalan. We lieten zien hoe ver we al zijn met onze vernieuwde website die op korte termijn live gaat. We hebben verteld over de kunstuitleen die we momenteel aan het opzetten zijn. En we hebben laten zien hoe al onze activiteiten nu eigenlijk met elkaar samenhangen.

Na de pauze was het woord aan Sabrina Naouri van Bite the lemon

  • Naamsbekendheid voor de SDSP
  • Werven van fondsen
  • Versterken van de communicatie

De uitkomsten van deze sessie waren verrassend en creatief en worden uitgewerkt in een soort Social Media kalender die we gaan gebruiken om onze inzet op Social Media zo effectief mogelijk te vergroten.

Na gedane arbeid was het goed rusten en bijpraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Met dank aan alle vrijwilligers die deze dag mede tot een succes hebben gemaakt!

Het was een zeer geslaagde dag, dus graag: tot volgend jaar!

Recente berichten

Papoea Solidariteitsdag 2022

Papoea Solidariteitsdag 2022

Deze Papoea Solidariteitsdag zijn Papoeavrouwen aan het woord. Zij vertellen over de impact van de vernietiging van hun bossen op hun levens en dat van hun gezin. Daarnaast bekijken we het probleem van ontbossing op provinciaal en internationaal niveau. En we kijken naar het directe verband tussen milieuvernietiging en klimaatverandering als oorzaak van structureel geweld tegen Papoeavrouwen.

Lees meer
Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Kom meer te weten over Papoea en laat je meenemen in het aangrijpende levensverhaal van Corry Ap. Een papoeadame die trouwde met de ‘Bob Marley’ van Papoea, met hem een gezin stichtte, maar uiteindelijk haar man in de gevangenis moest achterlaten en met hun jonge kinderen het land moest ontvluchten. Een verhaal over liefde achter tralies en een bijzonder lied..

Lees meer