SDSP op Roots Open Air

j

30 jun, 2014

De SDSP stond in 2014 met een stand op het Amsterdam Roots Festival. Op dit festival kwamen muziek, dans, eten, spektakel en mensen uit de gehele wereld samen.

Het Amsterdam Roots Festival is een festival met een lange geschiedenis van grote artiesten, vernieuwende samenwerkingsverbanden en een steeds weer stijgend bezoekersaantal. In 20 jaar tijd is het festival in haar verschillende verschijningsvormen uitgegroeid tot een van de boeiendste muziekfestivals in Nederland.

Natuurlijk wilde de SDSP dit evenement niet missen. We waren daarom van de partij en verkochten spullen uit de SDSP shop. Daarnaast vertelden we over het werk van de stichting en hebben we  interessante mensen ontmoet.

Ben je benieuwd naar dit festival? Kijk dan even op de site

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer