SDSP ontvangt 1583 euro van UMC Utrecht

j

8 nov, 2015

Estafetteloop voor goede doelen

Ruim driehonderd hardlopende UMC-medewerkers zetten zich op 8 oktober j.l. in voor verschillende goede doelen. Ook de SDSP behoorde hier toe. De sportievelingen verschenen in 76 teams aan de start van een estafette en liepen een ronde om het UMC en Wilhemina kinderziekenhuis. Het snelste team finishte onder luid gejoel van collega’s na 31.29 minuten.

Maar liefst 9500 euro werd met de gesponsorde estafette opgehaald, omgerekend 1583 euro per gekozen organisatie. SDSP dankt het UMC Utrecht voor hun inzet en de keuze ook geld aan onze organisatie te doneren. Dit geld geeft een extra impuls aan lopende en nieuwe projecten zoals het plastic project, waarbij we lokale stichtingen en bedrijfjes helpen afval te verzamelen en plastic te recyclen.

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer