SDSP ontvangt 1583 euro van UMC Utrecht

j

8 nov, 2015

Estafetteloop voor goede doelen

Ruim driehonderd hardlopende UMC-medewerkers zetten zich op 8 oktober j.l. in voor verschillende goede doelen. Ook de SDSP behoorde hier toe. De sportievelingen verschenen in 76 teams aan de start van een estafette en liepen een ronde om het UMC en Wilhemina kinderziekenhuis. Het snelste team finishte onder luid gejoel van collega’s na 31.29 minuten.

Maar liefst 9500 euro werd met de gesponsorde estafette opgehaald, omgerekend 1583 euro per gekozen organisatie. SDSP dankt het UMC Utrecht voor hun inzet en de keuze ook geld aan onze organisatie te doneren. Dit geld geeft een extra impuls aan lopende en nieuwe projecten zoals het plastic project, waarbij we lokale stichtingen en bedrijfjes helpen afval te verzamelen en plastic te recyclen.

Recente berichten

Papoea Solidariteitsdag 2022

Papoea Solidariteitsdag 2022

Deze Papoea Solidariteitsdag zijn Papoeavrouwen aan het woord. Zij vertellen over de impact van de vernietiging van hun bossen op hun levens en dat van hun gezin. Daarnaast bekijken we het probleem van ontbossing op provinciaal en internationaal niveau. En we kijken naar het directe verband tussen milieuvernietiging en klimaatverandering als oorzaak van structureel geweld tegen Papoeavrouwen.

Lees meer
Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Kom meer te weten over Papoea en laat je meenemen in het aangrijpende levensverhaal van Corry Ap. Een papoeadame die trouwde met de ‘Bob Marley’ van Papoea, met hem een gezin stichtte, maar uiteindelijk haar man in de gevangenis moest achterlaten en met hun jonge kinderen het land moest ontvluchten. Een verhaal over liefde achter tralies en een bijzonder lied..

Lees meer