SDSP op Pasar Malam Rumah Kita

Door Redactie

j

13 jun, 2018

Ook dit jaar is de SDSP weer present tijdens de door Rumah Kita georganiseerde 59e Pasar Malam op zaterdag 16 juni.
Traditioneel is deze jaarlijkse markt op de derde zaterdag van juni.
Centraal deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag voor jong en oud!

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door de burgemeester van Wageningen de heer van Rumund en regiomanager van Zinzia Zorggroep Patricia Bender en om 11.00 uur geeft hoofdgast cabaretier Ricky Risolles een speciaal optreden. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kunt u zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage.

De gehele dag is er live muziek die verzorgd wordt door verschillende bands en muziek- en dansgroepen zoals de band The Night Breakers , Tifagroep Sapa Lawan, Angklungorkest Perwarindo, de band From the Cradle en de Rumah Kita Band. Voor de liefhebbers van dans zijn er optredens van de dansgroep Wahana Budaya Nusantara.

Iedereen is deze dag welkom. De toegang is gratis!

Gerelateerde berichten