Nieuwe website voor project Micro tourism Raja Ampat

j

5 okt, 2014

Website Raja Ampat Microtourism

Papua is een prachtig plekje op onze aarde. Steeds meer toeristen weten hun weg te vinden naar de hagelwitte stranden, koraalriffen en indrukwekkende jungle. Het micro tourism project Raja Ampat is een geheel ‘community based’ vakantieconcept en laat de lokale Papoea’s optimaal profiteren van hun eigen inspanningen.

Wilt u meer weten over de logementen, of de Papoea’s in dit duik-, snorkel- en vogelparadijs? De website van Raja Ampat Microtourism is vernieuwd en bevat reisinformatie en foto’s. Met deze website wordt de bewuste reiziger op weg geholpen bij het organiseren van een duurzame reis naar deze prachtige regio.

Ga naar de website www.rajaampatmicrotourism.com

U kunt via die website ook contact opnemen met onze vrijwilliger Guus Lapré ter plaatse in Sorong.

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer