Nieuwe website voor project Micro tourism Raja Ampat

j

5 okt, 2014

Website Raja Ampat Microtourism

Papua is een prachtig plekje op onze aarde. Steeds meer toeristen weten hun weg te vinden naar de hagelwitte stranden, koraalriffen en indrukwekkende jungle. Het micro tourism project Raja Ampat is een geheel ‘community based’ vakantieconcept en laat de lokale Papoea’s optimaal profiteren van hun eigen inspanningen.

Wilt u meer weten over de logementen, of de Papoea’s in dit duik-, snorkel- en vogelparadijs? De website van Raja Ampat Microtourism is vernieuwd en bevat reisinformatie en foto’s. Met deze website wordt de bewuste reiziger op weg geholpen bij het organiseren van een duurzame reis naar deze prachtige regio.

Ga naar de website www.rajaampatmicrotourism.com

U kunt via die website ook contact opnemen met onze vrijwilliger Guus Lapré ter plaatse in Sorong.

Recente berichten

Papoea Solidariteitsdag 2022

Papoea Solidariteitsdag 2022

Deze Papoea Solidariteitsdag zijn Papoeavrouwen aan het woord. Zij vertellen over de impact van de vernietiging van hun bossen op hun levens en dat van hun gezin. Daarnaast bekijken we het probleem van ontbossing op provinciaal en internationaal niveau. En we kijken naar het directe verband tussen milieuvernietiging en klimaatverandering als oorzaak van structureel geweld tegen Papoeavrouwen.

Lees meer
Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Kom meer te weten over Papoea en laat je meenemen in het aangrijpende levensverhaal van Corry Ap. Een papoeadame die trouwde met de ‘Bob Marley’ van Papoea, met hem een gezin stichtte, maar uiteindelijk haar man in de gevangenis moest achterlaten en met hun jonge kinderen het land moest ontvluchten. Een verhaal over liefde achter tralies en een bijzonder lied..

Lees meer