Kunst: iedere week in het nieuws

j

17 jul, 2016

Kunstobjecten uitgelicht

Voor de donateurs die veel online zijn op internet wellicht al bekend: Iedere week promoot de SDSP een kunstvoorwerp dat op het kantoor annex de galerie aanwezig is. De vrijwilligers van de SDSP hebben allemaal zo hun voorkeur voor een van de voorwerpen, en ze vertellen u er graag meer over. Kijk met ons mee op de Facebook-pagina van de SDSP!

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer