Jubileum expositie

j

14 dec, 2015

Kunstenaars leven zich uit

Dit jaar bestaat de SDSP alweer 20 jaar. Maar wij zijn niet de enigen die iets te vieren hebben!

Naast het SDSP kantoor bevindt zich ‘De Toets’. Dit is een vereniging voor amateur- en professionele kunstenaars. De leden vinden in het atelier een plek om in alle vrijheid te tekenen, te schilderen en kennis op te doen over de schilderkunst in het algemeen. Dit jaar bestaat De Toets maar liefst 40 jaar!

Alle reden dus voor een feestje en dat vierden we samen op 14 en 15 november j.l. met een speciale jubileum expositie!

Kunstenaars, verbonden aan De Toets, maakten speciaal voor deze gelegenheid schilderijen die geïnspireerd zijn door de prachtige kunst uit Papoea zoals die te bewonderen is in de galerie van de SDSP.

Een aantal schilderijen uit de jubileum expositie is te bekijken en te koop via onze Papua Art Gallery. Prijzen zijn in overleg.

Recente berichten

Aftrap voedselbos Villanova

Aftrap voedselbos Villanova

OP het terrein van SMK Villanova in Manokwari, realiseert de SDSP i.s.m. The Tree Party en RVO Nederland een voedselbos van 3 hectare. Het doel is de school te versterken in zijn eigen voedselvoorziening onder het motto ‘ieder kind elke dag een stuk vers fruit’.

Lees meer
In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer