Of ik er klaar voor ben…

gepakt….is de meest gestelde vraag van de afgelopen weken. En het is een goeie, want wanneer ben je klaar voor een reis van bijna zeven maanden?

De tas is bijna gepakt, het visum geregeld, de afscheidstour afgerond en ik weet hoe laat ik de tram moet pakken. Wat dat betreft lijk ik er dus klaar voor te zijn. En verder? Mentaal? Dat is lastiger. Vooral voor m’n ouders. M’n moeder zal zo meteen weer bellen met de meest gestelde vraag van de afgelopen weken. Vooraf bepalen of ik er klaar voor ben, lijkt moeilijk, dus laat ik dat over een paar weken doen. Met terugwerkende kracht.

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer