Of ik er klaar voor ben…

gepakt….is de meest gestelde vraag van de afgelopen weken. En het is een goeie, want wanneer ben je klaar voor een reis van bijna zeven maanden?

De tas is bijna gepakt, het visum geregeld, de afscheidstour afgerond en ik weet hoe laat ik de tram moet pakken. Wat dat betreft lijk ik er dus klaar voor te zijn. En verder? Mentaal? Dat is lastiger. Vooral voor m’n ouders. M’n moeder zal zo meteen weer bellen met de meest gestelde vraag van de afgelopen weken. Vooraf bepalen of ik er klaar voor ben, lijkt moeilijk, dus laat ik dat over een paar weken doen. Met terugwerkende kracht.

Recente berichten

Update vanuit Sawinggrai

Update vanuit Sawinggrai

In Sawinggrai, Raja Ampat, wordt er onverminderd hard gewerkt aan het voedselbos. Een zomer update van onze partners terplaatse.

Lees meer