Materialen aanwezig

Deze week werden de benodigde materialen voor het guesthouse geleverd door het Departement voor Cultuur en Toerisme van de provincie West Papoea. Alle materialen zijn nu aanwezig om met de bouw te kunnen beginnen: hout, cement, golfplaten, tegels, een wc-pot en spijkers.

Komende week start de lokale bevolking  – onder aansturing van Yunus Sayori en met hulp van extra mankrachten – aan de bouw.

Wil je meer weten over het reizen naar en rond Warmarway? Bezoek dan zeker manokwaripapua.blogspot.nl waar je bijvoorbeeld het document ‘Traveling in Manokwari – A field guide for nature lovers’  door Charles Roring kunt downloaden.

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer