Even voorstellen: nieuwe vrijwilliger

j

17 jul, 2016

Peter van den Berg

We verwelkomen graag Peter van den Berg als nieuw lid van het SDSP vrijwilligersteam. Hij stelt zich graag even voor:

“In de afgelopen jaren heb ik bij diverse projecten en coöperaties ‘overzee’ mogen werken op het gebied van financiën en economie. De ongelijke maatschappelijke situatie van vele bevolkingsgroepen wereldwijd vraagt om blijvende aandacht en betrokkenheid, mijn interesse. Begin 2015 mocht ik een aantal maanden in Indonesië verblijven; Papua Barat heb ik toen niet bezocht maar de interesse was meer dan gewekt. Met mijn vrijwilligerswerk bij SDSP hoop ik dan ook mijn werkervaring op met name cijfermatig terrein te koppelen aan een organisatie die er toe doet.”

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer