Even voorstellen: nieuwe vrijwilliger

j

17 jul, 2016

Peter van den Berg

We verwelkomen graag Peter van den Berg als nieuw lid van het SDSP vrijwilligersteam. Hij stelt zich graag even voor:

“In de afgelopen jaren heb ik bij diverse projecten en coöperaties ‘overzee’ mogen werken op het gebied van financiën en economie. De ongelijke maatschappelijke situatie van vele bevolkingsgroepen wereldwijd vraagt om blijvende aandacht en betrokkenheid, mijn interesse. Begin 2015 mocht ik een aantal maanden in Indonesië verblijven; Papua Barat heb ik toen niet bezocht maar de interesse was meer dan gewekt. Met mijn vrijwilligerswerk bij SDSP hoop ik dan ook mijn werkervaring op met name cijfermatig terrein te koppelen aan een organisatie die er toe doet.”

Recente berichten

Fondsenwerving voedselbosproject

Fondsenwerving voedselbosproject

De fondsenwerving voor het voedselbosproject is in volle gang. In dit kader hebben we een video pitch gegeven bij de Contribute Foundation. Met een mooi resultaat!

Lees meer
Pitch voedselbosproject

Pitch voedselbosproject

Met het pilotproject in Sawinggrai hebben we al prachtige resultaten mogen boeken die veel beloven voor de toekomst. Een goede basis om op door te pakken, zoals we in deze video pitch duidelijk proberen te maken.

Lees meer
Mooie toeristische initiatieven

Mooie toeristische initiatieven

We kijken met optimisme vooruit naar 2021 waarin het duurzaam toerisme in West-Papoea hopelijk weer aantrekt. De lokale gidsen zijn ‘on a roll’ en onze ecotoeristische partner Travel Papua werkt aan de bouw van een surfschool en guesthouse welke werkgelegenheid moeten gaan bieden aan de lokale bevolking. Mooie initiatieven genoeg!

Lees meer