Digitale nieuwsbrief – December 2013

Eerste digitale nieuwsbrief

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe manier van nieuwsvoorziening. Met gepaste trots presenteren we de eerste digitale nieuwsbrief van de SDSP. Voor ons geeft dat de kans om interessant nieuws snel bij u te brengen en om de link met deze website en andere social media beter te maken.

Naast een moderne vorm van communiceren, geeft het ons ook de kans kosten voor drukwerk te reduceren, zodat er meer middelen over blijven voor de projecten in West Papoea.In deze nieuwsbrief dan ook informatie over de nieuwe trajecten die we opstarten!

Met de hulp en inzet van Ellis van de Velde en Roy Imandikromo is deze eerste digitale nieuwsbrief een feit. Vrijwilligers die zich samen met vele anderen inzetten voor de SDSP en de mensen in West-Papoea. Het is fijn dat we als bestuur op uw hulp en op de hulp van vrijwilligers zoals Ellis en Roy kunnen bouwen! We zijn benieuwd naar uw feedback op deze eerste nieuwsbrief!

Tenslotte wijzen we u graag op de mogelijkheid om de digitale nieuwsbrief onder de aandacht te brengen bij – of via Facebook of Twitter te delen met – mogelijk geïnteresseerden binnen uw netwerk.

Recente berichten

Papoea Solidariteitsdag 2022

Papoea Solidariteitsdag 2022

Deze Papoea Solidariteitsdag zijn Papoeavrouwen aan het woord. Zij vertellen over de impact van de vernietiging van hun bossen op hun levens en dat van hun gezin. Daarnaast bekijken we het probleem van ontbossing op provinciaal en internationaal niveau. En we kijken naar het directe verband tussen milieuvernietiging en klimaatverandering als oorzaak van structureel geweld tegen Papoeavrouwen.

Lees meer
Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Becak Belanda #4 – Verlangen naar Papoea

Kom meer te weten over Papoea en laat je meenemen in het aangrijpende levensverhaal van Corry Ap. Een papoeadame die trouwde met de ‘Bob Marley’ van Papoea, met hem een gezin stichtte, maar uiteindelijk haar man in de gevangenis moest achterlaten en met hun jonge kinderen het land moest ontvluchten. Een verhaal over liefde achter tralies en een bijzonder lied..

Lees meer