Digitale nieuwsbrief – December 2013

Eerste digitale nieuwsbrief

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe manier van nieuwsvoorziening. Met gepaste trots presenteren we de eerste digitale nieuwsbrief van de SDSP. Voor ons geeft dat de kans om interessant nieuws snel bij u te brengen en om de link met deze website en andere social media beter te maken.

Naast een moderne vorm van communiceren, geeft het ons ook de kans kosten voor drukwerk te reduceren, zodat er meer middelen over blijven voor de projecten in West Papoea.In deze nieuwsbrief dan ook informatie over de nieuwe trajecten die we opstarten!

Met de hulp en inzet van Ellis van de Velde en Roy Imandikromo is deze eerste digitale nieuwsbrief een feit. Vrijwilligers die zich samen met vele anderen inzetten voor de SDSP en de mensen in West-Papoea. Het is fijn dat we als bestuur op uw hulp en op de hulp van vrijwilligers zoals Ellis en Roy kunnen bouwen! We zijn benieuwd naar uw feedback op deze eerste nieuwsbrief!

Tenslotte wijzen we u graag op de mogelijkheid om de digitale nieuwsbrief onder de aandacht te brengen bij – of via Facebook of Twitter te delen met – mogelijk geïnteresseerden binnen uw netwerk.

Recente berichten

Aftrap voedselbos Villanova

Aftrap voedselbos Villanova

OP het terrein van SMK Villanova in Manokwari, realiseert de SDSP i.s.m. The Tree Party en RVO Nederland een voedselbos van 3 hectare. Het doel is de school te versterken in zijn eigen voedselvoorziening onder het motto ‘ieder kind elke dag een stuk vers fruit’.

Lees meer
In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer