Digitale nieuwsbrief – December 2013

Eerste digitale nieuwsbrief

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe manier van nieuwsvoorziening. Met gepaste trots presenteren we de eerste digitale nieuwsbrief van de SDSP. Voor ons geeft dat de kans om interessant nieuws snel bij u te brengen en om de link met deze website en andere social media beter te maken.

Naast een moderne vorm van communiceren, geeft het ons ook de kans kosten voor drukwerk te reduceren, zodat er meer middelen over blijven voor de projecten in West Papoea.In deze nieuwsbrief dan ook informatie over de nieuwe trajecten die we opstarten!

Met de hulp en inzet van Ellis van de Velde en Roy Imandikromo is deze eerste digitale nieuwsbrief een feit. Vrijwilligers die zich samen met vele anderen inzetten voor de SDSP en de mensen in West-Papoea. Het is fijn dat we als bestuur op uw hulp en op de hulp van vrijwilligers zoals Ellis en Roy kunnen bouwen! We zijn benieuwd naar uw feedback op deze eerste nieuwsbrief!

Tenslotte wijzen we u graag op de mogelijkheid om de digitale nieuwsbrief onder de aandacht te brengen bij – of via Facebook of Twitter te delen met – mogelijk geïnteresseerden binnen uw netwerk.

Recente berichten

Update vanuit Sawinggrai

Update vanuit Sawinggrai

In Sawinggrai, Raja Ampat, wordt er onverminderd hard gewerkt aan het voedselbos. Een zomer update van onze partners terplaatse.

Lees meer