Brieven naar de groene hel

j

5 sep, 2013

Een beeldend verhaal

Brieven naar de groene hel is een boek over ontwikkelingsproblematiek, over gezondheidszorg, over contrasten tussen bedrijfsleven en ontwikkelingshulp, over het onderhouden van een lat-relatie en met name ook over Nieuw-Guinea. Een beeldend verhaal, goed geschreven en verteld in de sociaal-economische context van de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Auteur Henk Krijnen werd toen voor een oliemaatschappij uitgezonden naar Nieuw-Guinea terwijl zijn vriendin als tropenarts in Tanzania bij het Victoriameer ging werken. Het boek omvat 332 pagina’s en is voorzien van een kleurenkatern met foto’s.

Lees hier de synopsis van het boek.

Het boek kost € 21,95, de e-book versie kost € 11,95.

Indien u dit boek via de website www.brievennaardegroenehel.nl bestelt en onder ‘Opmerking’ op het bestelformulier SDSP invult, weet u zeker dat 45% van de aanschafprijs terecht komt bij de SDSP ten bate van één van onze projecten.

Recente berichten

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

In memoriam – Pater Anton Tromp OSA

Op 8 mei 2023 overleed Pater Anton Tromp in zijn geliefde West-Papoea waar hij sinds 1970 woonde. Zijn pastoraal werk ging hand in hand met projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De SDSP werkte vanaf het prille begin al met de pater en het bisdom samen. Met zijn overlijden eindigt een structurele, fijne en duurzame samenwerking van 28 jaar.

Lees meer
Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Report on Sustainable Forest Management in Sawinggrai – SEFA

Following several successful cooperations in the past few years, this year’s International Development Project is collaborating with Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP) once again. This time their research and reports focuses on the subject of Sustainable Forest Management in Sawinggrai, West Papua.

Lees meer